Från sängen trots att jag inte är sängliggande längre.

Och så kikar man in här igen. Tjena bloggen! Det trodde ni inte va. Det trodde jag knappt heller. Men det är nämnligen så att Louis gör gympa på taket och jag väntar på att vi ska gå ut och käka så passar på att skriva några rader här i vertikal position. 

Sedan sist har jag hunnit bli rejält less på curry, ko-fisar, smuts, oljud och trafik. Jag har helt enkelt fått en överdos av Indien med allt vad det innebär vilket känns tråkigt men rätt rimligt efter att ha spenderat snart fem veckor i detta intensiva land.

Jag har varit matförgiftad i cirka tre dagar vilket innebär att min inställning till Indien

Skriv inläggstext 

inte blivit mycket mer positiv och säkerligen väldigt färgad av dessa sängliggande/kexätande dagarna. 

Men nu mår jag bättre och det är fantastiskt att vara frisk hörrni. Att kunna gå ut, äta mat, njuta av mat, ta foton, prova kläder, köpa smycken, kolla på människor, gosa med Louis och kolla på film. Jag har saknat vinternt och julen något enormt också på senaste ( från och med första December egentligen, då det verkligen slog mig att det snöar på vissa ställen på jorden, folk bär mössa, dricker glögg och myser framför tända ljus <3<3) så jag satte på "Ensam Hemma 2" och tände en falsk brasa på Youtube. Tekniken nu förtiden... Sånt där kan man faktiskt syssla med när det är närmare 30 grader och en längtar hem.

Vad mer? Vi befinner oss i en ny stad efter att ha besökt romantiska Udaipur. Nu är vi i Pushkar och eftersom att jag inte varit kry har jag inte sett så mycket än men det lilla jag upplevde idag var fint. Köpte världens finaste bohemiska väska idag som Louis ska ge mig i julklapp! Längtar redan tills jag får använda den hehe. 

Hoppas ni mår bra vänner, familj och okända :D

Ökensafari!
Drakflygare nummer två
Öken
Udaipur
Udaipur
Udaipur
Allmänt | | Kommentera |
Upp