Railey Beach / Ton Sai

Hej!

Snart är det dags att börja röra på sig igen. Fyra nätter här blev visst till fem nätter pga. en giftig Pad Thai som orsakade diarré-explositioner och kräkningar hela natten igår. Värst var det för Louis. Han spenderade in princip hela natten på toalettgolvet. Mår illa bara jag tänker på det. Har aldrig hört, sett eller luktat något värre. FY FABIAN, stackars hotellpersonal som fick städa efter oss...

Förrutom incidenten med Pad thain så har vi klarat oss bra från sjukdomar och besvär. Tiden här har varit både avkopplande och rolig. Det är vackert runtomkring och vi har haft tur med vädret nu mot slutet. Det är trots allt regnperiod här nu så man kan förvänta sig att det öser ner minst en gång om dagen men både igår och idag har varit nästan helt regnfria. Vad har vi hittat på här då?

Vi har klättrat, badat, solat, snorklat, ätit ute, druckit cocktails och uppgraderat vårt boende från bungalow hutsen till ett hotell pga:

1. Myggor

2. Ingen elektrcitet förrutom under vissa tider

3. fuktigt och obekvämt

4. Mitt ute i ingenstans

Men det var en upplevelse iallafall och det får oss att uppskatta vårt nya boende desto mer! Always look on the bright side of life. Tror Louis positiva och optimistiska anda börjat rubba av sig på mig.

Hoppas ni mår bra!

Allmänt | | En kommentar |
Upp